onsdag den 12. september 2012

Vidneindkaldelse

I går eftermiddags bankede det på døren og Rasmus åbnede. Kort efter råbte han "Sus, det er politiet". Ups tænkte jeg, hvad nu?* Det viste sig at være en vidneindkaldelse til Retten i Glostrup i forbindelse med de tyveknægte vi var medvirkende til at fange.
Nu skal de stilles for retten og jeg skal vidne mod dem sammen med flere af vores naboer.
Jeg er ikke meget for det. For det første fordi jeg kan mærke at jeg bliver nervøs og usikker. For det andet går jeg glip af et spændende kursus på jobbet.
Men det er jo en borgerpligt og det vil jeg selvfølgelig leve op til. Desuden har Rasmus lovet at tage med. Det hjælper på det.

*For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg ikke har nogen udeståender med ordensmagten :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar