mandag den 22. oktober 2012

Fræk te (uden bagtanker?)

Rasmus er netop kommet hjem fra Tyskland. Han har været rigtig sød og har taget gaver med hjem til mig og pigerne. Pigerne fik noget kombi-slik/legetøj og jeg fik en lækker Kusmi Tea i varianten Sweet Love. Det er da ikke til at stå for.
Altså lige indtil man får set nærmere på dåsen. Der står nemlig: "Exquisite spicy blend that stimulates the senses". Hmm... Og ikke nok med det, dåsen prydes også af et billede af en inder-mand, der befamler ikke ét, men begge bryster på en yndig inder-dame. Jo jo!
Jeg har da selvfølgelig også savnet min mand, men altså, han tog afsted i går kl. 16 var hjemme igen kl. 22 i aften!
Selv påstår han, at han udelukkede købte netop den te pga. teksten "Sweet Love". Yeah right!!!
Nå men, den dufter rigtig godt og Kusmi er kendt for at lave god te, så jeg drikker den nok. Men ikke hvis der er en inder-mand i nærheden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar