fredag den 5. oktober 2012

Helt færdig med Héla

SÅ er min islandske Héla cardigan endelig færdig. Selve strikkedelen voldte ingen problemer overhovedet. Det tog mig vel en uges tid. Men så lå den på hylden i mere end 14 dage og ventede på videre behandling. Til sidst tog jeg mig sammen og fik den syet på maskine som den skulle. Derefter vaskede jeg den og lod den tørre fladt i et par dage. Så kom øjeblikket jeg havde frygtet: opklipningen! Men det gik overraskende godt og syningerne forhindrede trøjen i at trevle. Derefter fik jeg købt mig en lynlås og så måtte jeg improvisere,for det er første gang jeg har syet en lynlås i noget som helst. Det blev sådan set pænt nok på forsiden. På bagsiden kunne det være pænere. Næste gang vil jeg vælge en lynlås i samme farve som cardiganens grundfarve. Denne gang valgte jeg sort, som også ser pænt ud. Men da lynlåsen skal syes på med samme farve som cardiganen (lysegrå) kan disse sting tydeligt ses på bagsiden af den sorte lynlås. Men pyt, det kan jeg leve med. Cardiganen er meget slim-fit og det skal jeg lige vænne mig til. Men overordnet set er jeg meget tilfreds og synes, at den er smuk. Processen har været meget lærerig og jeg vil uden tøven turde at klippe i mit strik igen en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar