onsdag den 24. oktober 2012

Hjemmebagte boller

Onsdag er brød-dag hjemme hos os, da ungerne skal til svømning og tiden er knap. Men i dag var svømningen aflyst pga. røgskader fra en nærtliggende brand (Pokkers også...).
Så besluttede jeg mig for, at vi skulle have hjemmebagte boller til aftensmad. Jeg fandt en opskrift i min mappe, som jeg fik af min au pair veninde Heidi tilbage i 1995-96. Opskriften giver 60-80 boller, da hun passede fire forslugne unger dengang. Jeg nøjedes dog med at lave 1/4 portion.
Jeg fik også rørt en hurtig omgang Lemoncurd sammen, som jo passer fortrinligt til nybagte boller. Desuden skal jeg bruge noget til en værtindegave på lørdag.
Bollerne var en stor succes, men lemoncurden har jeg som ofte i fred. Det er helt ok for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar