onsdag den 10. oktober 2012

Hustjek

Så har vi besøg af to synsmænd, der udarbejdede tilstandsrapport, energimærkning og eltjek. Faktisk var det ret hårdt sådan at få sit hjem endevendt, omend de var meget skånsomme.
Dommen er faldet og for eltjekkets vedkommende var der kun to små, mere eller mindre ubetydelige kommentarer.
I tilstandsrapporten er der flere K3' ere. Nogen af dem er reelle nok uden at være alvorlige (et par løse fuger udvendigt m.v.) men flere af dem er ærligt talt irriterende.
Vi har en ventileret sokkel, hvor det blev bemærket, at ventilationsristene er for tæt på terræn. Det er praktisk talt umuligt at ændre på det uden at gøre det værre. Det har desuden været sådan i alle år og vi har ingen problemer haft. Så er der et par vægfliser i brusekabinen, der ikke hæfter så godt på underlaget. Der er ingen revner eller løse fuger, men det er alligevel en K3'er. De har været sådan i de ni år vi har boet her og der er ingen problemer.
Energimærkningen er ikke helt færdig, men han sagde at han var nødt til at anbefale et nyt fyr, på trods af, at vi har gas- og vandmesterens ord for at det er topdollar. Nogengange er systemet bare for rigidt og afkrydsningsblanketterne for unuancerede synes jeg. Det er da ingen grund til at skifte blot for at skifte.
Vores isolering på loftet kunne også godt trænge til en centimeter eller tyve mere. Det vidste vi godt. Vi kunne godt have gjort det forlængst, men vi kan ikke/ gider ikke.
Well, vi må acceptere det og håbe på, at fremtidige købere kan gennemskue rapporterne.
Vi kan dog trøste os med, at vi vist har den bedste bolig her på matriklen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar