onsdag den 24. oktober 2012

Mille til sundhedsplejeske

Ved det første møde med sundhedsplejesken er en forælder inviteret med.
Jeg skulle derfor hente Mille i hendes klasse, så vi sammen kunne følges ned til undersøgelsen.
Uheldigvis for mig ramte jeg lige ind i frikvateret. Der kan man for alvor se hvor stor skolen er. Der var børn overalt, og i de første minutter kunne jeg kun identificere et par klassekammerater, men jeg fandt hende dog til sidst i sandkassen. Maja så jeg slet ikke!
Undersøgelse og samtale tog en halv time, og jeg må sige, at det var en grundig undersøgelse af fysikken og ikke mindst trivsel.
Mille skulle svare på en masse spørgsmål om kost, venner, fritidsaktiviteter osv.
Det hele gik meget fint, og det var en god oplevelse for både far og datter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar