torsdag den 11. oktober 2012

Seværdigheder i HvidovreI Hvidovre har vi flere flotte attraktive seværdigheder.
Hvem kender fx ikke Hvidovrevej fra Matadorspillet, den billigste grund i hele spillet. Hvidovrevej går fra Hvidovre nord til Hvidovre syd. Højeste husnummer er 550. Vejen er oplagt til pubcrawl, og af gode værtshuse nævnes i flæng; Snuppy Bodega, Johnnys Bodega og Center Pub'en. Sidstnævnte værtshus er i øvrigt ejet af fodboldspilleren Daniel Agger. Da han kom til penge, var stedet noget af det første han investerede i. Senere har han også købt et kolonihavehus i byen. Daniel er en ÆGTE Hvidovredreng.
Hvidovrevejs dødsrute af værtshuse har formentligt også været godt besøgt af Hvidovres tidligere borgmester, han trådte ihvertfald tilbage i utide på grund af et indrømmet alkoholmisbrug!
I Hvidovre er vi trods alt stolte over at være med i Matadorspillet.
En anden fantastisk seværdighed er Avedøreværket!
Et kraftværk der forsyner tusindvis af virksomheder og husstande med energi. Jo det er store sager. Hvis vi Hvidovreborgere ikke før var stolte af et af byens vartegn, så revnede vi da af stolthed, da Prins Charles besøgte værket tidligere i år. Kronprins Frederik deltog også, men det var naturligvis ikke første gang Frede besøgte et af verdens mest effektive kraftvarmeværker.
Nu proppen er af: Dansktopdronningen Birthe Kjær har boet i vandtårnet og af andre prominente bysbørn kan nævnes: skuespilleridolet Robert Hansen, den ydmyge eksmålmand Peter Schmeichel, bokseren/ skraldemanden Tom Bogs (som vist også har taget en pubcrawl eller to). Og sidst, men ikke mindst musikeren og satanisten King Diamond!
I dette blogindslag kan (selv)ironi forekomme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar