fredag den 12. oktober 2012

Wonderful Hvidovre

Hvis ironien i sidste indlæg skulle være glippet for nogen, vil jeg i dette indlæg gerne understrege, at vi er MEGET glade for at bo her i Hvidovre. Og når (hvis) vi får solgt huset, køber vi et andet her i byen.
Det var dog mere eller mindre en tilfældighed at vi endte netop i Hvidovre. Rasmus var skrevet op til en række boliger rundt i Storkøbenhavn og det var altså her han fik tilbudt en bolig først. Vi flyttede hertil i 1998 i forbindelse med at jeg skulle starte på KU og at Rasmus skulle være laborantelev på Frederiksberg. De første år boede vi i lejlighed og i 2003 købte vi så det lille hus.
Hvidovre ligger tæt på skov og strand, sidstnævnte bliver udbygget år for år. Infrastrukturen er rigtig god, både med hensyn til ture til sommerhus og familien vestpå, men også når vi drager på job.
Og med kun syv kilometer til Rådhuspladsen er alle muligheder åbne.
Børnene er faldet godt til i deres udmærkede skole og vi har alle fået os et dejligt netværk af venner og bekendte. Selve byen er måske ikke så spændende, men med København som sin baghave så betyder det ikke noget.
Kommunen har desuden en lang socialdemokratisk historie, hvad det så end betyder nu til dags.
Og, som en kollega og med-hvidovreboer engang sagde: "Det er bedre at være på toppen i Hvidovre, end at være i bunden i Lyngby!".
Og sådan en frisk, iskold morgen som i dag, gør ikke lykken ved at være fra Vestegnen mindre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar