mandag den 5. november 2012

Fjollet forside

Det er desværre ikke mig der skal til Rom, men derimod min søster og svoger. De overnatter hos os i nat og tager afsted i morgen formiddag. Min søster har medbragt bogen "Turen går til Rom" og der må jeg altså sige, at jeg er skuffet over forsidebilledet: En stor vaffelis med tre kugler i unaturlige farver!
Mener Politikens Rejsebøger virkelig, at et skilt af en stor, fed is opsummerer Den Evige Stad?
Nu har jeg naturligvis aldrig selv været i Rom, men jeg mener da nok at byen rummer potentiale til et bedre forsidebillede til en rejsebog. Jeg nævner i flæng: Colloseum, Vatikanet, Forum Romanum, Trevifontænen og Den Spanske Trappe. Men hvad ved jeg?
Jeg er ikke så lidt misundelig og glæder mig, til det engang bliver min tur til at opleve Rom. Indtil da vil jeg ønske Søs og svoger god tur og se frem til at se billeder fra deres tur. Jeg gætter på, at der ikke bliver mange billeder af is!

2 kommentarer:

  1. Men isen i Rom er faktisk værd at skrive hjem om :-)

    SvarSlet
  2. Mums! Endnu en god grund til at besøge Rom. Gerne snart :-)

    SvarSlet