torsdag den 15. november 2012

Sons of Anarchy 
Jeg ved ikke helt om jeg tør indrømme det, men jeg er blevet ret begejstret for den amerikanske serie "Sons of Anarchy".
Serien handler om en motorcykelklub fra Californien, der ernærer sig ved alskens ulovligheder kamufleret af et Auto- og MC værksted i den fiktive by Charming. Serien er hamrende voldelig og, som jeg siger til Rasmus, hvis man spørger sig selv: "kunne de virkelig finde på det?", er svaret altid ja! 
Vi taler om likvideringer, bortførelser, våbenhandel og det der er (meget) værre! Jeg håber ikke på, at det er den rå vold og nådesløshed der betager mig. Det er forhåbentlig skildringen af sammenhold og alle de små bihistorier om kærlighed, børn og andre bløde værdier. 
Men inderst inde er jeg nok lidt af en biker-chick. Jeg husker stadig, da jeg var med Slagelse MC til Træf på Toppen (aka Skagen-træf) engang midt i 90'erne. Vild oplevelse! Måske skulle man tage sig et MC kørekort engang når børnene er flyttet hjemmefra og så kunne Rasmus og jeg cruise landevejene tynde.
Skuespilpræstationenerne er også gode. Den karakteristiske Ron Perlman spiller Clay Morrow, klubbens præsident. Katie Segal (jeps, det ER Peggy Bundy) spiller hans "ol' lady" Gemma Teller. Hendes søn, Jackson "Jax" Teller er seriens egentlige hovedperson og spilles af, den for mig ukendte, men absolut nydelige, Charlie Hunnam.
Jeg er heldigvis ikke seriens eneste fan, faktisk er den vistnok ret populær. 
Se den, hvis du tør. (Psst: den er netop startet forfra på TV2 Zulu på hverdags formiddage)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar