fredag den 28. december 2012

En dejlig jul er veloverstået

Så er det vist på tide med et julestatus-indlæg.
Vi startede jo mere eller mindre julen med sygdom og havde alle minimum én sygedag i ugen op til jul. Jeg selv nåede aldrig på arbejde i ugen før jul. Jeg tror, at vi har haft influenza i det lille hjem. Det har jo også været snak om en regulær epidemi i hovedstadsområdet. En kollega fortalte, at halvdelen af Rådhuset var syge.
Fredag eftermiddag pakkede vi os godt ind og kørte på gaveudvekslings-togt til Korsør. Her havde min mor lavet dejlig mad og vi fik sagt god jul til mine søstre og svogere.
Søndag passede min far børnene, mens vi tog i Imperial for at se Hobitten. Imperial er jo Nordens største biograf og på trods af det specielle tidspunkt (Lille Juleaftensdag kl. 11) viste det sig, at vores sidekammerater var Rasmus' kollega og hendes mand. Spøjst!
Filmen var rigtig god og jeg glæder mig allerede til næste del. Bagefter hyggede vi hos min far og fik afleveret julegaver.
Juleaften kørte vi først forbi Rikke, Bjarne og ungerne og ønskede god jul og fik afleveret julegaver til dem. Derefter tog vi ud til Birthe og Torben, hvor vi fejrede jul sammen med dem og min mor. Birthe havde lavet dejlig mad og vi havde alletiders aften, hvor vi alle blev uforskammet godt begavet.
Dagen efter bød Birthe og Torben på julefrokost, hvor også Familien Funder deltog. Endnu engang lækker mad og godt selskab.
Ud på aftenen begav vi os hjem, hvor alt heldigvis så godt ud.
2. Juledag havde Jens inviteret til julefrokost i Nyhavn. Her blev der heller ikke sparet på god mad og drikke. Og selskabet var også i orden og bestod af min mor, mine søstre med påhæng, min onkel Sven samt farmor Gurli.
De sidste par dage har stået på hjemlig afslapning og nu er vi landet i sommerhuset, hvor den står på, om muligt, endnu mere afslapning.
Så vi kan liige holde til det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar