onsdag den 12. december 2012

Hit med en bil NU!

Jeg er ikke så heldig med offentlig transport i øjeblikket. I går var s-togs trafikken lammet pga. et ukendt problem med køreledningerne.
I dag er jeg så taget på jule-shopping på Strøget og da jeg tungt belæsset vil nappe et S-tog hjem, er der gudhjælpemig en bombetrussel / glemt sportstaske på en af perronerne. Så al togtrafik er indstillet og Rullemarie er fundet frem.
Hovedbanegården var dog ikke evakueret endnu da jeg gik. Jeg ringede til Rasmus og konsulterede ham, for vi har for længe siden aftalt, at skulle en sådan situation opstå, er det bare med at komme væk derfra.
Og det blev vi enige om stadig er fornuftigt, så nu sidder jeg i bus 15 og vil finde bus 18 ved Frederiksberg Rådhus.

Beklager den dårlige billedkvalitet, men jeg havde ikke lyst til at udøve mistænksom adfærd, så jeg knipsede et foto i farten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar