lørdag den 12. januar 2013

Bisættelse af morbror LeifFredag den 4. januar 2013 sov min morbror Leif stille ind på Hvidovre Hospital efter længere tids sygdom.
Leif er født og opvokset i Sorø, men har i over 50 år boet i København. De første minder jeg har er fra Leifs daværende lejlighed på Gl. Kongevej.
Jeg husker også specielt en fødselsdag, som Leif fejrede med sin familie. Den blev holdt i restauranten på toppen af SAS hotellet på Amager. Det var en stor oplevelse for mig som lille knægt fra provinsen. Udsigten var fantastisk og stemningen mindst lige så fantastisk.
Leif var en stille mand af få ord og os små fætre og kusiner synes altid det var lidt morsomt at holde øje med Leif til familiesammenkomster, hvor han godt kunne tage sig et power nap ved bordet :-)
Som bogholder i den samme virksomhed i mange år levede Leif et roligt og stille liv. I mere end 44 år var han sammen med Kisser. De har i de sidste mange år haft en stor lejlighed i Ingerslevsgade på Vesterbro.
De seneste år gik helbredet ned af bakke og Leif kom på plejehjem.
Den seneste tid har været præget af meget dårligt helbred, og at sove ind her i starten af 2013 var det bedste for Leif.
Bisættelsen foregik i Absalons kirken i går, og blev en flot højtidlighed og en værdig afslutning på et langt liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar