mandag den 14. januar 2013

Hue og halstørklæde
De er vist begge påkrævet i dag, hvor vinteren er vendt tilbage med kulde og sne. Rasmus måtte gå direkte fra den varme seng og ud og skrabe sne.
Huen var endnu en af slagsen med bobler og var et bestillingsarbejde til min søster. Hun fik den i fredags og jeg tænker, at den kan få sin debut i dag. Jeg har i hvert fald taget min egen på, for østenvinden går gennem marv og ben.
Det lyserøde tørklæde har været et Uendeligt Projekt, som jeg har hæklet på on and off i det sidste halve år. Deraf den sommerlige farve. Men fornyligt blev det færdigt og Mille har brugt det flere gange allerede.
Faktisk har jeg p.t. kun ét ufærdigt projekt og det er den hæklede smølf, som jeg påbegyndte for længe siden. Det går klart fremad, men jeg synes, at der er noget galt med proportionerne. Og desuden er jeg løbet tør for hvidt garn. Så den kommer sikkert først til at blive færdig når der kommer endnu en Smølfe-film.
Så jeg har mere eller mindre rent bord til at arbejde på min Telemarks-genser. Det går raskt fremad efter at jeg pillede ærmet op, da jeg mente det blev for småt.
Skæbnens Ironi vil nu, at det nye ærme ser ud til at blive temmeligt stort. Men sådan bliver det altså. Basta!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar