søndag den 20. januar 2013

Lang lørdag, stille søndag

Vores mand-kone-weekender forløber stort set altid på samme måde: biograf om fredagen, shopping om lørdagen og afslapning om søndagen. Sådan blev det også denne gang. I går tog vi til Roskilde og spiste brunch på Café Vivaldi i gågaden. Derefter gik vi i butikker og ringede jævnligt til hinanden for stedsangivelse. Så kørte vi til Ros Torv og fortsatte shoppingen.
Vi fik købt en del fine ting. Jeg fik noget nyt tøj og en lækker, sort taske i kalveskind med 70 % rabat. Rasmus købte bl.a. to par jeans i grå nuancer.
Man bliver godt træt i benene efter sådan en eftermiddag, så vi gik på café og nød varme drikke og læsning indtil kl. blev 18, hvor vi havde bestilt bord på Rådhuskælderen. Her fik vi en lækker tre-retters menu med vin i hyggelige omgivelser. Kaffen indtog vi hjemme i privaten, mens vi så "Matador". En dejlig afslutning på en dejlig lang lørdag.
Søndag morgen vågnede vi op til synet af den smukkeste, sneklædte have, hvor solen fik sneen til at glimte og glitre. Man får næsten lyst til at gå en tur ved Isefjorden. Vi må se, om vi kan få sparket os selv afsted, for det er også rart at sidde ved brændeovnen og strikke og læse.
De her weekender Rasmus og jeg har alene sammen er uvurderlige. Og vi véd, at ungerne nyder det mindst lige så meget. Denne weekend er de i Korsør, hvor de overnattede første nat hos mormor. Lørdag blev de hentet af deres mostre og så stod den på kælketur i Lystskoven. Så tog Mille med Tina hjem og Maja med Anni, hvor de har overnattet til i dag. Og dét er omtrent det bedste de unger ved.
Så alt i alt, en top-dollar weekend for The Johansens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar