fredag den 18. januar 2013

Meget stolte forældre

I dag, da Rasmus havde afleveret pigerne i deres klasser, ringede han til mig med status. Han fortalte, at en af lærerne havde hevet ham til side, da hun skulle fortælle noget om Mille.
Gulp, tænkte jeg, hvad nu? Men det viste sig at være ros fra ende til anden. Lærer-teamet i Milles klasse havde haft møde i går, hvor de drøftede alle børnene. Og de fortalte Rasmus, at Mille løser sine opgaver hurtigt og korrekt i første hug. Hun rydder op efter sig og er i det hele taget meget, meget dygtig. Faktisk sagde læreren sådan set, at hun var nr. 1 i klassen. Nu har jeg jo en socialistisk tankegang og går ikke op i rangstiger, men det var da lige godt pokkers!
Jeg vil ikke sige, at jeg som sådan er overrasket, for jeg har altid vidst at hun er skarp. Men det står alligevel i kontrast til den Mille hun er herhjemme. Her orker hun ikke at rydde op, hun smider sit tøj på gulvet og hun kan ikke sidde stille, når der læses lektier.
Men måske er det også i orden, at hun er lidt mere loose herhjemme? Heller her end der.
Måske bliver hun også af og til misforstået af sin familie? For gu er hun fræk og impulsiv, men af og til stikker der mere bag.
Et eksempel: Mille går uden videre fra bordet midt i måltidet og får straks en reprimande (vi forsøger at få en smule bordskik indført). Og så viser det sig, at hun har set, at Fenja gerne vil lukkes ind.
Vi skal passe på, at vi ikke får klistret en mærkat på hende, der siger "fræk og impulsiv". For hun er også meget omsorgsfuld, empatisk, sjov og klog. Og superdygtig i skolen.
Og hun gør os meget, meget stolte!
Og det vil vi belønne på søndag, når hun og Maja får deres iPods.
Men shhh, det er en hemmelighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar