fredag den 4. januar 2013

Så er vi i gang!

I går var det første skoledag efter juleferien og jeg forventede at skulle hente to trætte piger. Men nej, de spurgte begge om de måtte få en veninde med hjem. Først sagde jeg nej, da jeg er bedst til planlagte aftaler, men så tænkte jeg hvorfor ikke. Så jeg ringede til Sofie og Frejas forældre og snuppede dem derefter med hjem.
De legede supergodt sammen to og to. Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå i vores lille hytte, men det gik rigtig godt og helt problemfrit.
Efter en ordentlig omgang frikadeller blev tøserne hentet og så var det sådan set sengetid. Men først læste vi med Maja. Vi har besluttet at hun skal læse minimum fire sider højt for os hver dag.
Og det er altså imponerende hvor godt det går. Jeg håber, at hun bliver en læsehest og finder glæde i bøgerne ligesom hendes forældre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar