tirsdag den 15. januar 2013

Sommerbil om vinterenJanuar måned er ikke just højsæson for cabriolet'er, men på trods af dette har jeg købt mig een!
Man skulle måske tro, at jeg havde fået nok af biler uden tag efter mit impulskøb i sommers, men den er jo solgt og tilbage er kun minderne. Heldigvis er det gode minder, og jeg glæder mig tit over alle de sommerture, hvor jeg/ vi cruisede rundt med taget nede med ungerne og bla. hentede is i drive-in hos Den Gyldne Måge.
Til dette forår og sommer vil jeg gentage successen med vores nyeste køretøj på matriklen.
Glemt er bøvlet med alle de useriøse "købere", som generøst tilbød halvdelen af udbudsprisen, ville have billeder af enhver lille ridse osv.
Det kan være at min nye bil slet ikke skal sælges - og dog, mon ikke den ryger til salg når efteråret melder sig?
Jeg kan mærke, at jeg er glad for bilen, selvom jeg kun har kørt få kilometer i den i forbindelse med prøveturen.
Min mekaniker tog en prøvetur, og jeg bad om hans uforbeholdne mening. Han smed bilen på lift og hans kolleger flokkedes om den, og der blev rigtig kigget, og selvfølgelig blev der fundet en del fejl og mangler.
Ikke værre ting end jeg turde slå til, så jeg kørte tilbage til forhandleren og skrev under.
Han er sikkert glad for at slippe af med en bil der er usælgelig i vinterhalvåret, og jeg er tilfreds med prisen. Faktisk er alle vel glade inkl. min mekaniker, som jeg forhåbentligt ikke skal se så meget til, men han skal da ordre bremserne, styrekugler, sporing osv osv osv...
Lige nu holder den uden plader, men de bliver sat på hurtigst muligt, så jeg kan komme ud og luftet egoet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar