onsdag den 9. januar 2013

Urbania og Grass

Jeg har efterhånden fået samlet mig en fin samling af Kählers Urbania. De er simpelthen så fine de små lyshuse synes jeg. Og jeg har faktisk lys i dem så at sige hver aften. Hvis du synes at du kan genkende konturerne af lyshuset yderst til venstre, så kan det sagtens passe, for det er nemlig Illums Bolighus.
Jeg er så uforskammet heldig, at min søde svigerinde arbejder hos Kähler og hun er ophavskvinden til min fine samling.
Jeg har også fået en Illumina stage, som er en slags ny udgave af den klassiske karlekammerstage. Den står på spisebordet og hygger ved alle måltider.
Ved siden af min lys-by står en anden julegave, nemlig Grass-vasen, som jeg fik af min mor. Jeg er helt vild med den og synes, at den er enormt dekorativ også uden blomster. Jeg har en magen til i sommerhuset bare et nummer mindre.
Jeg er virkelig blevet begavet ud i det keramiske. I like it!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar