torsdag den 28. februar 2013

Dræn igen igen...


Milles hørelse var været dårlig gennem et stykke tid og et besøg hos ørelægen afslørede da også, at hun atter har væske i mellemøret. Det bevirker, at hun hører utroligt dårligt. Faktisk svarer det til, hvis vi stikker en finger i hvert øre. Og så kan man så at sige intet høre.
I dag har jeg taget en omsorgsdag, så jeg kunne tage med til ørelægen, som skulle lave dræn på hende her til morgen.
Torsdag er ren "dræn-fabrik" hos ørelægen, så der var masser af grædende børn og bekymrede forældre. For det er aldrig sjovt at skulle have sit barn i fuld narkose. Det er ubehageligt, når de glider over i bedøvet tilstand. Mange, især mindre børn, bliver meget kede af det når de vågner af narkosen, for de er helt omtumlede og forstår ikke, hvad der sker.
Men Mille-mor var som altid supersej. Men hun er også en rutineret dame, der får dræn for fjerde gang. Og så er personalet hos ørelægen (Steffen Ørntoft, Hvidovre) yderst professionelle og meget omsorgsfulde. Stor ros til dem!
Alt gik godt og nu slapper hun af i sin seng med et spil på iPodden.
Nu vil vi alle glæde os over, at Mille har fået hørelsen tilbage. Endelig er det slut med ikke-opfattede beskeder og slut med at blive blæst bagover af lyden på TV'et.
Ahhh, stilhed...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar