fredag den 22. februar 2013

Godt vintergrej

 
Da vi nu for alvor oplever tredje (eller fjerde?) "rigtige" vinter  i træk (er det mon Fimbul?), er det i sandhed vigtigt at have vintergrejet i orden. Særligt fordi denne vinter ikke umiddelbart ser ud til at slippe taget endnu. Her til morgen var der omtrent -7 grader.
Derfor har jeg forlængst fundet mine trofaste støvler frem. Det er et par Lacrosse Adirondack Packboots, som jeg købte i de første vintermåneder af 2005. Da var jeg på udgravning på Kvæsthusbroen og dengang var det også rigtig vinter. Min kollega Trine havde et par og roste dem til skyerne, så ved hjælp af Faster Esthers fødselsdagspenge erhvervede jeg mig selv et par fra Hunters House på Frederiksberg.
Støvlen består af en vandtæt skal og en udtagelig, varm indersok som, sammen med den grove sål, skulle kunne holde fødderne varme selv i -40 grader. Dét ved jeg nu ikke, men ved -7 er der ingen problemer.
Otte års brug er ikke gået helt ubemærket hen. Altså, yderstøvlen fejler ikke det fjerneste, selv snørebåndene er de originale. Men indersokken var meget slidt og hullet. Derfor har jeg netop forkælet mig med et par nye.
Jeg var lidt længe om at beslutte mig, for de kostede 425 kr (inkl. fragt) og jeg kunne få et par helt nye støvler på tilbud for 875 kr.
Men som sagt var der intet i vejen med yderstøvlerne, så jeg nøjedes med at skifte de hullede indersokker. Så nu regner jeg med at være forsynet i vinterstøvler til år 2021. Mindst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar