onsdag den 27. februar 2013

Logistikproblemer
I går havde vi en af de dage, hvor logistikken gik i hårdknude. Rasmus skulle til et vigtigt forældremøde i Majas klasse og jeg skulle til et møde i Dialogforaet i DRbyen, hvor vi skulle konstituere os med nye medlemmer. Begge møder lå kl. 17.
Gode råd var dyre, for hvad med børnene? Det er svært at finde to legeaftaler på en hverdag, da mange børn går til fritidsaktiviteter. Og morfar er på velfortjent ferie i USA (læs om hans oplevelser HER).
Det lykkedes trods alt at få afsat Maja til en legekammerat. Hendes mor havde dog glemt forældremødet, og så måtte hendes mand tage tørnen med to piger og en baby fra kl. 17-19!
Jeg forespurgte i DRbyen om jeg undtagelsesvist måtte tage et barn med. Heldigvis var der ingen problemer der, så Mille kom med mig (udstyret med Ipod og hovedtelefoner).
Jeg fik hilst på de nye medlemmer og vi fik valgt en formand og næstformand og så listede Mille og jeg af i en pause. Alle roste hende meget da hun var simpelthen bare havde været musestille.
Mille fik set vejrstudiet, bygningen, hvor de laver X-faktor og ja, så var vi ved at brase ind i Mylle da han skulle med elevatoren.
Lidt efter kl. 19 samledes familien atter i det lille hjem og fejrede med en is, at puslespillet gik op endnu engang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar