onsdag den 6. februar 2013

Op ad bakke

I dag blev der effektueret en effektiviseringsrunde på min arbejdsplads. Det er jo fine ord, der i al sin simpelhed dækker over fyringer. 14 stk.
Kl. 09 skulle alle sidde på sin pind og være klar til at modtage en "prikke"-mail. Tre af mine nærmeste kollegaer fik sådan en mail. 
Det får helt sikkert negativ betydning for mig, da halvdelen af mine arbejdsopgaver og -tid er bundet op på een af de fyrede, i og med at jeg hjælper med hendes arbejdsopgaver pga. en kronisk sygdom. Når hun ikke er der mere, ja så har hun jo heller ikke brug for hjælp mere. Såå... 
Jeg ved endnu ikke noget om tidsplanen, men det er helt ude af mine hænder.
Jeg synes godt nok det er op ad bakke i øjeblikket. Og jeg er SÅ træt af at være job-vagabond. Jeg er jo i virkelighed en meget tryghedssøgende person, så det piner mig, nu på tredje år, ikke at have været i stand til at etablere mig på arbejdsmarkedet. Og det piner mig endnu mere, at jeg simpelthen ikke ved, hvad pokker jeg skal gøre.

2 kommentarer:

 1. Øv søde søs. Kan sørme godt forstå det piner dig. Det er en rigtig skod situation at stå i, især når du ikke ved om du er købt eller solgt :-(. Det er frustrerende at være arbejdsledig. Det er jeg allerede mærke på Franck, som jo langt fra har gået ledig så længe.

  Jeg håber at der kommer en løsning på det hele.

  Knus til dig og co

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Søs til dig, og jer andre som har sendt tanker min vej.
   Det er meget terapeutisk for mig, at få mine tanker og frustrationer ned på skrift. Måske burde jeg genoptage dagbogsskrivningen?
   I dag har jeg det bedre. Jeg er kommet frem til, at jeg vil kradse og bide mig fast i Rådhusets mure så længe jeg kan.For jeg er jo glad for at være der. Og jeg er skidedygtig. SGU!

   Slet