søndag den 17. februar 2013

SMS-debut

I dag sendte Maja sin allerførste sms på egen hånd. Det var via funktionen iMessage på hendes iPod og var en hilsen til bedsteveninden Selma, som var på besøg i dag.
Man må sige, at vi bestemt ikke har fortrudt investeringen i ungernes iPods. Der åbner sig en lang række af muligheder, der ikke kun begrænser sig til spil. Facetime og nu iMessage gør kommunikation med familie og veninder mulig og det fremmer deres sociale og boglige kompetancer. Samt at de, i en tidlig alder, lærer hvordan man gebærder sig på Nettet.
Jeg er dog lidt (meget) udenfor, da jeg ikke ejer et Appleprodukt. Både min mobil og min tablet er android-styret. Og så kan man ikke være med i legen i Æble-land. Det ærgrer mig i sådan en grad, at min næste mobil sikkert bliver en iPhone.
Suk, så meget for idealer. Jeg har hele tiden været overbevist om, at verden ikke ville tilpasse sig Apple, men at Apple måtte tilpasse sig verden. Men nej.
Og i et hjem med to iPads, en iPhone, to iPod Touchs og et Apple-tv er det sgu svært at være Android-ejer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar