fredag den 1. marts 2013

Drillesmølfen John

I går blev jeg endelig færdig med det sidste af mine Uendelige Projekter: en (stor) hæklet smølf. Den har jeg godt nok kæmpet med, for hækling er ikke min stærke side. Jeg synes aldrig, at jeg har det antal masker der står i opskriften. Så må man jo improvisere lidt. Jeg har gennem hele forløbet været lidt nervøs over proportionerne og min kære svoger John drillede mig også med det, da smølfen endnu var arme-, hue og ansigtsløs. Men især armene hjalp på faconen, så den endte faktisk med at blive helt hæderlig. Og jeg har valgt at kalde den Drillesmølfen John (muhahahaaa...).
Mille har taget ejerskab over den og jeg forventer klart ballade fra Maja (som ikke er hjemme, mere om det senere en anden gang). Men jeg orker ikke at hækle flere smølfer, så det må blive noget andet til hende.
Har du selv mod på at smølfe en smølf findes opskriften HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar