torsdag den 21. marts 2013

Forårskoncert feat. Maja M.


I går var der premiere på skolens store forårskoncert, hvor skolens tre kor med henad 100 børn, optrådte i to timer for familie og venner, der havde købt billet til arrangementet.
Børnene var akkompagneret af et fint band bestående af lærere og repertoiret spændte vidt:
"Hun tog min guitar" (Muri og Mario), "Når bare man har det godt" (Four Jacks), "Kender du det" (aka "Mona-sangen" Søren Kragh Jacobsen), "You bring the Sun out" (Randi Crawford), "What makes you beautiful" (One direction) og mange flere.
Det var virkelig godt og børnene gav den fuld gas og nød det til fulde, det var tydeligt. Da koncerten var slut, fik alle børn overrakt en rød rose. I aften går det løs igen med endnu en koncert.

Skolens kor er opdelt i tre: Lille, Mellem og Store Kor og de mødes engang om ugen umiddeltbart efter skoletid. Maja har været med i Lille kor siden starten af 1. klasse. Det var et valg vi tog for hende, for hun er tilbøjelig til at sige nej til nye og ukendte ting. Hun brokker sig da også af og til og vil have fri, men så minder jeg om, at alle veninderne også går der.
For en måneds tid siden var der intensiv øvning i Lille Kor og de overnattede sågår sammen på fritten. En virkelig god og udviklende oplevelse. Og mandag og tirsdag i denne uge havde de generalprøver.
Jeg overbevist om, at sang og musik har en poisitiv indvirkning på indlæringen og da vi er hamrende umusikalske, er koret et alletiders tilbud. Jeg forestiller mig, at hun skal fortsætte der alle skoleårene. Hvem ved, hun er måske den næste Susan Boyle?
Og efter sommerferien følger lillesøster trop, det er helt sikkert. Om hun vil eller ej,
Stor ros til skolen og lærerene for initiativ og arrangement!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar