lørdag den 9. marts 2013

Rasmus Seebach koncert

I dag fik min mor udløst en af sine julegaver: en koncert med Rasmus Seebach i Odense sammen med sine døtre.
Først spiste vi lækker mad på en restaurant i Korsør og så gik turen mod Stadium Arena Fyn, hvor koncerten blev afholdt.
Vi fandt hurtigt en parkeringsplads i nærheden, omend jeg bøvlede lidt med at vende bilen, så den holdt rigtigt i forhold til at skulle derfra igen. Men det gik.
Efter at have afleveret overtøjet i garderoben, valgte vi at finde nogle siddepladser. Man er jo ikke helt ung længere og min Mutter er så langt fra verdens højeste person.
Kl. 21 gik Rasmus Seebach så på scenen og gav en rigtig god koncert synes jeg. Hans band bestod af 15-16 mennesker og de spillede mange af de gode, velkendte numre. Et enkelt nyt, "Olivia", blev det også til.
Et endnu ikke helt færdigt nummer oplyste Rasmus. Men det tegner godt for hans næste album. Koncerten sluttede af med mit yndlingsnummer "Lidt i fem".
Vi hyggede os rigtig meget og havde meget sjov ud af de trusser som jeg havde givet min mor til at smide på scenen. Det ville hun nu ikke. Da vi gik, endte de på gulvet, efter et kast efter Anni. Her fik en Security-mand kort tid efter fik øje på dem og gjorde store øjne. Jo jo, historien om "Trussen" bliver en klassiker.
Da vi kom ud til bilen, viste min frygt for trafikkaos sig at være fuldstændig uden grund, da Seat'en holdt mutters alene tilbage på parkeringspladsen. Så vi tøffede af helt uden problemer.
Nu er jeg landet på Hotel Kjærsvej efter en herlig aften med mine seje søstre og mor. Jeg kunne ikke forestille mig end bedre måde at fejre Kvindernes Kampdag på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar