fredag den 22. marts 2013

Så gå da hjem!

Det må været første gang nogensinde, at jeg først er gået fra arbejdet så sent (!) en fredag, for alle Rådhusets døre var umiddelbart lukket og låst og der var helt mennesketomt. Pludselig fandt jeg mig selv stående i atriumgården angst for at have smækket mig ude (eller inde). Men jeg fandt heldigvis ind igen og fulgte i al hemmelighed efter en anden overarbejder, der var mere bekendt med Rådhusets alternative udgange.
Pyh, bare tanken om at blive låst inde weekenden over... Og dog, der var da vist mere jordbærtærte tilbage i køkkenet...
Anyways, jeg ville gerne have rent bord inden Påskeferien og det lykkedes næsten. Men nu sidder jeg i 18'eren og glæder mig over at begynde en lang ferie med indlagt sommerhus, familiesamvær og udenlandsrejse. Toplækkert!
Så må vi se om vi efter ferien skal bokse med konsekvenserne af en lærer-lockout...
Men først FERIE!!!

2 kommentarer:

 1. Skønt med ferie. Det bliver skønt for jer at komme til Finland. Jeg er også gået til påskeferie nu. Jeg synes også jeg trænger til det. Hvis det er helt kaos med lærer-lock.out (hvilket jeg tror det blir) så kan ungerne da komme på ferie hos mig og onkel F. De kan altid smutte med mig på arbejde (burde ikke være et problem). I siger bare til hvis det bliver aktuelt.

  SvarSlet
 2. Tusind tak Søs. Ja, det ser jo ikke alt for godt ud p.t. Vi har fået en udmelding fra skolen om, at Mille kan komme i skole hver dag under en evt. lockout. Maja derimod, kan kun komme i skole tirsdage og fredage. Så vi skal altså selv finde på noget de andre dage.
  Jeg har et par restferiedage, noget fleks samt en omsorgsdag jeg kan bruge. Maja kan også komme med os på arbejde enkelte dage.
  Jeg har desuden foreslået forældrene i Majas klasse, at vi hjælper hinanden og passer flere end blot vores eget barn/børn.
  Men hvis det bliver en langvarig konflikt, ja så er vi på den! Så er det godt at vide at familien kan træde til. Birthe har også meldt sig på banen.
  Vi bliver forhåbentligt meget klogere snart.
  God påskeferie søde Tina og hils onkel F.

  SvarSlet