lørdag den 30. marts 2013

Tallinn - del 3.

Nu har jeg i de foregående indlæg nævnt Tallinns middelalderbefæstning flere gange, så det må være passende at vise et par billeder af den. Den er meget imponerende og må have være praktisk talt uindtagelig.
Tårnet på billede 3 hedder forøvrigt Kiek in de Kök og er fra 1470'erne. Navnet betyder, som man måske fornemmer, "Kig i køkkenet" (wtf?). Et usædvanligt navn? Tja, der ligger efter sigende også et tårn ved samme navn i Gdansk i Polen!
Nederste billede er bare et barnligt indslag fra yours truly. Vi var inde og drikke kaffe på en café, der lå på Pikk nr. 30. Ja, beklager, men det ér jo en tøsetur.
Vi var forresten lige ved at komme for sent til færgen hjem, da jeg liiige skulle ind i en raller-butik for at kigge efter et par fake Rayban solbriller til Rasmus. De havde sjovt nok ikke nogen, men jeg kunne snildt have fået mig en ny Guggi taske til 10 € hvis det var.
Så på de sidste kilometer mod færgen slog min mor og jeg verdensrekorden i kapgang, det er jeg sikker på! Men vi nåede det og minsandten om jeg ikke også nåede at flå en flaske Koskenkorva ned fra hylden i bordershoppen.
På turen hjem sad vi og stenede med en irish coffee og fødderne oppe og bekymrede os ikke det fjerneste om is på havet eller noget som helst andet.
En herlig dag med mange indtryk som kan mærkes på både krop og sjæl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar