tirsdag den 30. april 2013

Dukkeseng - før, under og efter

Pigerne og jeg har sat en gammel dukkeseng i stand, som har stået i legehuset i sommerhuset. Først flåede vi alle sider og bund af den og sleb den med sandpapir. Så malede vi den flere gange med hvid acrylmaling.
Jeg har syet nyt sengetøj af en rest stof fra lageret og er i gang med at hækle et sengetæppe. Det kommer dog garanteret til at trække ud med det, for i dag er der kommet garn til mit næste projekt (Marius-koften. Desuden har jeg endnu et hængeparti: (den dødsyge) strømpe nr. to af mit estiske uldgarn. Men for sådan én som mig, er det ærlig talt et luksusproblem for alle projekter er hyggelige og der er lidt til alle tidspunktet: har jeg fem minutter, kan jeg strikke et par omgange på strømpen. Har jeg 10-15 minutter kan jeg hækle en lap til tæppet og har jeg mere tid (og ro) kan jeg arbejde på koften.
Alt skal nok blive færdigt. Engang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar