mandag den 29. april 2013

En eftermiddag i Zoo

For noget tid siden besluttede Rasmus og jeg at lægge vores sidste restferiedag i dag. Det virkede som en god idé pga. Lockouten og vi lovede ungerne en tur i Zoo.
Men, som bekendt blev Lockouten jo stoppet af Regeringen i sidste uge og ungerne skulle jo så i skole i dag. Og det kom de.
Rasmus tilbragte formiddagen på Labudstyrs lager sammen med min far, hvor de også fik besøg af en kunde.
Jeg selv fik syet sengetøj til pigernes og mit sommerhus-dukkeseng-restaureringsprojekt.
Da skoledagen var slut stod vi klar ved pigernes klasser og så kørte vi i Zoo. Fedt kun at bo 15 minutter derfra.
Her tilbragte vi de næste par timer med at se alskens dyr. Mille kunne hjemmevant vise rundt i den nye Artiske Ring, hvor isbjørnene dog sov i stedet for at svømme. Men der var en morsom udstilling, hvor man får en oplevelse af, hvordan et isbjørneliv er.
Vi fik også set en del dyreunger, herunder elefantungen der blev født i februar, den lille flodhesteunge samt bjørneungen.
En lille bavianunge var meget interesseret i Maja bag glasruden. Det var som om den tænkte: "Hey, du er også en unge!".
Sjovt at se hvor meget aberne minder om os. Og igen måske ikke. Vi så bl.a. en abe sove med en anden abes fod i munden! Og Maja bemærkede en abe, der pillede sig i måsen og lugtede til fingeren bagefter. Jo jo.
Vejret var ikke det bedste, da det blæste en del og småregnede. Derfor gjorde det godt med en kop kaffe og te i en overdækket hytte med udsigt til savannen med zebraer og springende hjorte. Det positive ved mindre godt vejr er, at man praktisk talt har det hele for sig selv.
Vi kunne nu godt finde på at komme igen senere på året, for vi fik ikke set alle dyr. Pigerne havde dog svært ved at komme på hvilke, indtil Mille krævede kortet over Zoo, som hun studerede
et øjeblik inden hun satte pegefingeren på lamaerne "Dem har vi ikke set!".

1 kommentar:

  1. Til info. Aben lå også i fredags og sov med tåen i munden :-)

    SvarSlet