mandag den 1. april 2013

En international kanin

Sidste weekend begyndte jeg at hækle en kanin af bomuldsrestegarn efter endnu en opskrift fra bogen "Välkommen till Virkligheten". Min hæklede gravhund stammer også derfra.
Kaninen er hæklet efter samme fremgangsmåde: fastmasker med ud- og indtagninger. Simpelt hækling for den let øvede.
Langt størstedelen af kaninen er hæklet i Vellerup og en smule i Hvidovre, men ørene er intet mindre end internationale. Højre øre er hæklet 1000vis af meter over jorden i flyet til Helsinki. Venstre øre er hæklet langt ude på havet på færgen til Tallinn. Nå ja, og så er ørene forøvrigt monteret i bilen i dag på vej mod Slagelse. Her stak han op af tasken, da jeg genså mine dejlige unger efter min tur til Finland. De blev glade for at se både ham og mig!
Jeg tror, at han skal bo i sommerhuset. Det er trods alt der, det meste af ham er lavet. En rigtig sommerhuskanin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar