onsdag den 17. april 2013

En meget lykkelig pige

I mandags opfyldte vi en stor drøm for Maja: En ny cykel! En STOR cykel med 3 gear og hele moletjavsen.
Hun har længe ønsket sig en ny cykel, for den gamle var blevet (alt) for lille. Vi har været lidt længe om nyanskaffelsen, for det har det jo været vinter for evigt og dels har vi nok en teori om, at det er bedre at have en lidt for lille cykel når man stadig er usikker i trafikken.
Men nu gik den altså ikke længere, så hun gik fra en 16" brugt cykel til en 20" spritny, lyserød herlighed. Hun er simpelthen bare så lykkelig og fortæller hele tiden hvor glad hun er for den.
Mille tog det pænt, at storesøster blev opgraderet udi transportmiddel, men fik da tiltusket sig en bamse.
Vi har nu været ude at cykle aftenstur to dage i træk og det går bare der ud af. Maja orienterer os, hver gang hun skifter gear: "nu tager jeg lige anden...". Bekymringer er der dog også: "Kan man reparere gearet hvis det går i stykker". Pyhh, det kan man!
Forleden cyklede vi ud på en nærliggende motorvejsbro og pigerne vinkede til billisterne. Rigtig mange var søde at vinke igen og flere dyttede til tøsernes store fornøjelse. I går cyklede vi op til Rasmus´ lager og så på Labudstyrs efterhånden ret omfattende lager. Maja drøner derud af, mens MIlle tager den i et mere alstadigt tempo sammen med mor.
Jo, det er åbenbart meget stort for en 7-årig af få en splinterny cykel. Med gear!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar