tirsdag den 2. april 2013

Et sneak-peakJeg er færdig med min Telemarks-genser! Faktisk har den været færdig et stykke tid og p.t. venter den bare på de helt rigtige knapper og en vask.
Jeg vil have nogle helt specielle norske knapper med Selbu-motiv til min genser. Faktisk har jeg allerede fået nogle hjem, de er blot for små synes jeg. De er 16 mm i diameter og jeg vil hellere have dem i 21 mm. Jeg har sådan set opsporet dem, så nu venter jeg bare på en tilbagemelding fra leverandøren.
Jeg er overordnet godt tilfreds med genseren, men hold fast hvor har jeg lært meget af processen. Så næsten genser bliver endnu bedre. Jeg vil strikke en til hver af ungerne. Det er i hvertfald planen, det kan være at det bliver ved én til Maja og så en "arver" til Mille.
Men først vil jeg gå i gang med et par strømper af mit selvimporterede estiske uldgarn. Nå ja, og så er jeg også i gang med et hæklet tæppe i oldemorfirkanter til børnenes dukkeseng i sommerhuset. Den har vi nemlig tænkt os at sætte i stand og så skal der da nyt sengetøj og sengetæppe til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar