søndag den 21. april 2013

Finske farver
Da min mor og jeg var i Finland for nylig, shoppede jeg en del finske souvenirs med hjem. Jeg købte finsk lakrids, fine postkort med Mumitrolde, Koskenkorva (finsk brændevin) og en sød Fiskarssaks (med Mumimotiv) til min strikketaske.
Jeg købte også et stykke Marimekko tekstil, som jeg havde en ganske særlig plan med. Jeg valgte det farverige tekstil "Vattenblänk" som er designet af Astrid Sylwan.
I Iittala-butikken, der ligesom Marimekko-butikken lå, på Esplanaden købte jeg en fin lyserød opsats i glas, der matcher tekstilet.
I dag har jeg endelig fået taget mig sammen til at føre min plan ud i livet. Jeg har købt et lærred i 80x80 cm til en billig penge i Søstrene Grene og forsynet med en hæftemaskine fik jeg spændt tekstilet ud over lærredet. Det blev supergodt synes jeg.
Nu hænger det bag spisebordet og pynter i stedet for solsikkebilledet, som har hængt der i 10 år. Et pænt billede, men forandring fryder.
På bordet står min lyserøde opsats pt. fyldt med Wasabinødder som ingen kan li'. Men de er pæne...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar