lørdag den 13. april 2013

Generalforsamling

Her til formiddag er jeg til den årlige generalforsamling i Vellerup Sommerbys grundejerforening.
Jeg møder troligt op hvert år. Er det mon fordi, at jeg har en særlig interesse i regnskaber, budgetter og takstblade? Egentlig ikke, men det er meget tiltalende at sidde i en forsamling, hvor ens blotte tilstedeværelse trækker gennemsnitsalderen ned med adskillige procent. Jeg føler mig simpelthen så ung!
Ej, spøg til side. Jeg synes, at det er interessant (og vigtigt) at følge lidt med heroppe. Desuden har jeg selv haft et forslag oppe for to år siden, som jeg holder lidt øje med udviklingen af.
Og så er det ellers altid spændende at nå til punktet Eventuelt. Her kan alt ske. Her er ordet frit og folk kan få afløb for indestængte frustrationer over campingvogne, hunde, høje træer og hvad der ellers trykker den enkelte.
Jo, det er altid morsomt at være til generalforsamling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar