fredag den 12. april 2013

Tak for kaffe!

Vi er jo de lykkelige ejere af ikke mindre end to Nespresso Pixie kaffemaskiner. Én hjemme og én i sommerhuset.
Vi bruger dem hver dag og så ryger der altså nogle kapsler igennem. Så ca. hver anden måned bestiller vi en stak kapsler. Jeg foretrækker helt klart at købe dem på nettet og få dem leveret hjem.
Jeg har også flere gange købt kapsler i Nespresso butikken i Kristen Bernikowsgade i Indre By, men det er altså ikke lige mig. Butikken er meget eksklusiv og der er næsten flere ansatte end kunder (og dem er der ellers mange af). De har en ansat, som giver folk deres kø-nummer i hånden, så man ikke skal trække den selv (!?). De er også überhøflige og siger De, Dem og Deres.
Jeg føler mig ikke helt hjemme blandt alle pelsfrakkerne, men kaffen vil jeg jo gerne ha'!
Men et par klik på nettet og så er der kaffe dagen efter, det' lige mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar