mandag den 22. april 2013

Tante T's kaffebord...


...lægger en god bund skal jeg love for!
I Viktoriagade på Vesterbro ligger den fineste lille café, der hedder Tante T. Her har jeg tilbragt eftermiddagen i gode kollegaers hyggelige selskab.
Caféens Interiør er et sammensurium af gamle møbler, lamper, puder og ikke mindst billederne på væggen, som er familieportrætter fra gamle dage. Alt lige fra husets herre med hånden på avisen, til den lille purk i matrostøj. På toilettet hænger broderede, malede og udkårne versioner af det klassiske portræt af fiskeren med pibe i munden.
Du kan vælge mellem mere end hundrede forskellige teer, som bliver serveret i rigtige tekopper på fine gamle bakker. Til teen kan man vælge et udvalg af lækre boller, småkager, skærekager og lagkager. Alt sammen hjemmebagt i caféens lillebitte køkken. Vi valgte Tante T's kagebord, som er et udvalg af lidt af hvert. Vi fik en tebolle med lemoncurd, æblekage med creme fraiche, chokoladelagkage med flødeskum, citronmåne og småkager.
For dælen det var godt (og også lidt overvældende nu hvor sukkeret ruller i årene)!
Tante T er helt sikkert er besøg værd og jeg anbefaler det hermed hjerteligt. Det kan anbefales at bestille bord i forvejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar