onsdag den 24. april 2013

Yarnbombing - og et surt opstød om lockout

Flere gange har jeg bemærket, at en flittig lærer har hængt hjemmestrik op ved Frederiksberg Rådhusplads. Sidst beklædte vedkommende en bænk med farvestrålende strik med statements, nu er det et træ og en lygtepæl.
Sådan en blød form for protest har faktisk et navn: Yarnbombing - garnbombning. Man ser det af og til i gadebilledet og sidst jeg så det var på Christianshavn, hvor det pyntede en bro.
Desværre bliver det ofte lynhurtigt pillet ned igen af kommunens grønne mænd. Gid de ville vende det blinde øje til, for det sætter da kulør på tilværelsen.
Og det er da en sød og harmløs måde at gøre opmærksom på, hvad vi ALLE går og tænker: LØS KONFLIKTEN NU OG STOP LOCKOUTEN!
Jeg var rystet over at høre Anders Bondo Christensen og Erik Fabrin erkende i DR2 Deadline i mandags, at de overhovedet ikke har været i dialog i de foregående tre uger! Ikke en lyd og ikke ét skridt er taget. Det er bare hårdt mod hårdt med hele Danmark som gidsler. Det er sgu da middelalderligt og hvis det er essensen af Den Danske Model, ja så er det ikke noget jeg er stolt af mere.
Kom dog til bordet d´herrer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar