onsdag den 22. maj 2013

Billig IKEA-tur

Vi tilbragte jo eftermiddagen i går i IKEA. Det skete noget helt utroligt: vi købte ikke noget. Nada! Altså udover de obligatoriske kødboller og vaffelis. Men ingen servietter, batterier eller bras.
Vi kommer dog snart til at finde gysserne frem, for vi fik planlagt og tegnet vores nye sommerhus-køkken. Nu skal det sådan set bare bestilles og så ruller 1000-kronerne.
Vi har bevidst valgt et IKEA-køkken, da det bare dur. De giver desuden 25 års garanti.
Vi er superglade for det IKEA-køkken vi har hjemme og glæder os til at få endnu et. Vi skal også have nye hårde hvidevarer, inkl. en opvaskevaske, som virkelig kommer til at gøre en forskel for os i sommerhuset.
I starten synes vi (jeg) at det var meget hyggeligt og sommerhus-agtigt at vaske op i hånden. Det stemning gik hurtigt over. Nu synes jeg, at vi vasker op hele tiden. Og gør vi ikke det, ja så skal vi se på opvasken der står og venter. Så det bliver skønt at slippe for manuel opvask.
Det var forøvrigt ikke ilde at tilbringe bryllupsdagen i IKEA. Vi fik passet ungerne i Småland i to timer (de elsker det!) mens vi så i ro og fred kunne shoppe køkken i fred og ro.
Ren win-win.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar