søndag den 5. maj 2013

Dagens fund...

... fra Skibby Genbrugplads. Vi kan ikke holde os væk. Denne gang havde vi min mor med derud. Hun har efterhånden hørt om stedet mange gange, så nysgerrigheden var stor.
I dag købte vi for 60 kr. For denne fyrstelige sum fik vi en Noa Noa børnerygsæk (som skal shines op med Dylon og nye knapper), en pandabamse, fem gode DVD-film, otte plastic-drikkekrus med sugerørslåg (perfekt til havebrug), et Diddle vækkeur, to børnebøger, et metalpenalhus (til mine strikkepinde), en smørboks m. køleelementer og et par småfigurer. Foruden tre små Stelton askebægre i stål og en knagerække med prinsessekroner, som straks blev monteret i legehuset.
Det er måske ikke just livsnødvendige ting, men faktisk har jeg allerede brugt smørboksen og krusene med låg i dag. Og jagtplatterne fra sidst er allerede blevet brugt mange gange til pålæg, frugt og kager.
Også børnene nyder at kunne gå all in. Eller næsten all in, for i dag satte jeg foden ned ved et fake rensdyr-skind i plys i naturlig størrelse og et el-trommesæt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar