søndag den 19. maj 2013

Danmark vinder det europæiske melodi grand prix

Hvor var du da Danmark vandt melodi grand prix'et i 2013?
Dette er en begivenhed som de fleste danskere kan huske hele livet. Sidste gang Danmark vandt husker jeg tydeligt. Sus og jeg havde besøg af Anni i vores lejlighed i Avedøre. Jeg brokkede mig i øvrigt højlydt da Bdr. Olsen gik på scenen - jeg vurderede totalt fejlagtigt at vi var chanceløse med de to gamle mænd. Men dengang vandt vi ligesom vi gjorde for halvanden time siden for kun tredje gang nogensinde!
Vi er på Oslofærgen! Vi er ude på havet!
Mille og Maja holdte sig vågne til Danmarks sang som nr. 18. Vi gik derefter ned i vores kahyt og puttede ungerne. Sus blev hos pigerne mens jeg listede mig tilbage til storskærmen og baren i færgens diskotek. Der var masser af danskere, nordmænd og råbende briter. Sikke en fest - bare ærgerligt at jeg ikke havde familien med.
Sus blev naturligvis vækket, men hun var dog allerede informeret om sejren via Breakning news SMS fra Politiken. Det betød nu ikke at Sus slap for at høre alle detaljer fra afstemningen.
En dejlig afslutning på endnu en dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar