tirsdag den 14. maj 2013

Hjemmelavet calzone

I går lavede jeg calzoner til aftensmad. De fleste i familien Johansen elsker dem, én enkelt hader dem(!).
Men det var altså menuen i går. Der blev en til overs og den nød jeg i dag til frokost på jobbet efter en kort opvarmning i den kommunale mikrobølge-ovn.
 
Det er relativt simpelt (men lidt tidskrævende) at lave calzoner:
 
Lav en almindelig pizzadej (gær, vand, salt, olie og mel), rul den ud i passende cirkler og læg et par skefulde tomatsovs (dåsetomater, hvidløg, olie, salt, peber, oregano + en knivspids sukker blendes) på den ene halvdel af dejen. Hold kanterne fri.
Læg skinkestrimler og revet ost på tomatsovsen, fugt kanterne med vand og læg den anden halvdel af dejen over fyldet. Fold kanterne og tryk efter med en gaffel.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Brug resten af tomatsovsen ovenpå.
Velbekomme.
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar