fredag den 31. maj 2013

Hus til salg på godt og ondt

Jeg elsker mit lille hus og min lille have. På mange måder er det trist, at vi (vel) på et tidspunkt får det solgt, for det er udelukkende de manglede 20-30 m2 samt et ekstra toilet der gør, at vi vil/ skal/ bliver nødt til at komme videre. Vi har ikke umiddelbart mod på at bygge ud.
Der er, og har været gennem hele forløbet, mange fremvisninger på huset og tilbagemeldingerne er langt overvejende positive. Men folk er ikke købsklare, på trods af, at de kigger på hus. Langt de fleste har endnu ikke solgt deres eget, ja flere har endog slet ikke sat deres eget til salg endnu.
Det er slet ikke som da vi selv købte i 2003. Der skulle man den eddersprøjteme være hurtig. Men krisen kradser stadig og folk (og bankerne) er meget forsigtige og så sandelig ude i god tid.
Nogen gange er vi bare SÅ trætte af at være til salg og SÅ trætte af useriøse osere. Mentalt er vi jo klar til at komme videre. Ejendomsmægleren er dog meget fortrøstningsfuld og i næste uge er da der også både en fremvisning og et åbent hus.
Men lige sådan en dag som i dag, hvor livet nydes vandret i haven, ja så har jeg faktisk slet ikke så travlt med at flytte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar