fredag den 24. maj 2013

Pligten kalder!I går var der officiel åbning af min nye arbejdsplads, Frederiksberg Kommunes AkademikerCenter. Alle pingerne fra Jobcenter-verdenen var inviteret til reception sammen med repræsentanter fra de akademiske a-kasser og faglige organisationer, samt andre samarbejdspartnere. Og selvfølgelig de fem ansatte, herunder moi.
Da jeg kom, var bandet ved at varme op. Da jeg satte min taske tænke jeg, at det var dog lige godt pokkers som det lød som Magtens Korridorer. Det viste sig ikke at være helt galt, for det VAR såmænd den karakteristiske Johan Olsen og hans andet band Pligten Kalder, der skulle spille.
De var supergode entertainere og receptionen var en stor succés.
Mine nye kollegaer er supersøde og jeg glæder mig til at starte!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar