søndag den 26. maj 2013

Udsigten fra min seng

Vi har, som formentlig de fleste andre børnefamilier, en travl hverdag med job, skole, fritidsaktiviteter og huslige pligter. Der er derfor ikke meget kvalitetstid til overs i hverdagen.
Men når vi er i sommmerhuset, handler det om at være sammen som familie. Vi tager på udflugter, vi bager kager, vi har bål osv. osv. Intet man ikke også kunne gøre derhjemme. For os kommer det dog der altid til at handle om rengøring, tøjvask og andre praktiske gøremål. Derfor "flygter" vi herop.
Vi sover jo også sammen alle fire. Om vinter-halvåret i huset og i sommer-halvåret i annekset. Det er super-hyggeligt og giver en helt speciel følelse af nærhed. I går vågnede jeg ved, at Mille gav mig et kæmpe kram. I dag er jeg vågnet først og ligger og betragter mine sovende unger, der ligger en meter væk. Om lidt vågner de og kommer over til mig og putter.
Dét er kvalitetstid!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar