onsdag den 12. juni 2013

Et døgn i Singapore 

 

 


Det kommer jo næppe som den store overraskelse, at Singapore er en storby. Der er lidt Las Vegas over byen. Der er meget "glimmer" og det er tydeligt, at penge er der nok af. Her er kæmpe hoteller, med overdådige indretninger og overdrevne designs.
Jeg har aldrig set så mange luksus butikker, de er simpelthen overalt. Hvis man skal købe ure og diamanter eller dyrt designertøj, tasker osv. så er det det rette sted. Skal man ikke spendere en årsløn på en 1/2 time, så kan det godt være lidt trættende.
Vi spiste vores frokost et ret sjovt sted. De lokale myldrede ud fra kontorerne og vi hægtede os diskret på dem. Derfor endte vi på en lille restaurant, hvor der var proppet og kø for at komme ind. Vi fik en slags suppe med nudler, grøntsager og lidt kød. Det skulle spises med pinde, så det var godt at vi ikke skulle nå noget! Der var en masse stemning (larm), og personalet råbte ustandseligt et fællesråb. Jeg aner ikke med sikkerhed, hvad det gik ud på, men måske noget "mad færdig" eller noget lignede. En sjov oplevelse.
Derefter fandt vi Raffles Hotel, hvor de opfandt drinken Singapore Sling. Hotellet er noget af det eneste ældre vi har set. Alt andet er bygget for nyligt.
Vi spiste peanuts og drak en Singapore Sling i deres long drink bar.
Herefter blev vi nødt til at tage tilbage til hotellet og få et par timers søvn.
Ved 18-tiden tog vi ind til centrum igen. Vi startede med at nyde udsigten over byen fra toppen af et kæmpe kompleks af et hotel. De tre højhuse er på toppen forbundet med hinanden via et gigant "skib", som ligger ovenpå. Der er almindelige palmer og træer i fuld størrelse, enorme swimmingpools, barer og restaurenter på taget. Jeg mener, at det var 66 etager højt.
Efter en dejlig aftensmad og dagens 2. Singapore Sling gik vi gennem et flot oplyst asiatisk Manhattan til en bar, vi havde fået anbefalet. På 71. etage ligger New Asia Bar med måske byens bedste udsigt. For at få et rimeligt sammenligningsgrundlag fik vi os lige en Singapore Sling mere!
Udsigten var fantastisk og efter en ganske lang dag var det tid til at se dyner.
Onsdag tager vi til Bintan/ Indonesien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar