onsdag den 5. juni 2013

Fars dags gaver

I dag er det som bekendt fars dag.
Det er nu ikke noget jeg går meget op i. Jeg forsøger efter bedste evne at huske at ringe til min far og få en hyggesludder.
Mine kære børn og hustru har dog rigtig hygget om mig med gaver.
Sus har efter ihærdig indsats fået fat på et par Converse All Star støvler til mig. Farven og den rigtige størrelse var en kombination som fik mange skohandlere til at give op...men paradoksalt fik Sus fat i dem i vores lokale Sportsmaster, som ligger mindre end 1 km hjemmefra!
De passer perfekt og jeg er rigtig glade for dem.
Maja og Mille har lavet fine sager til mig på Frittens værksteder. Et par fine halskæder og to figurer lavet i fedtsten. Faktisk fik jeg børnenes gaver allerede i går. De kunne simpelthen ikke vente med at give deres gaver.
Sødt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar