onsdag den 12. juni 2013

Hardcore græsenke

 
 
 
Jeg er jo græsenke i denne uge, hvor Rasmus er i Singapore. Det udfordrer logistikken til det yderste, da jeg nu skal klare to mands arbejde og stadig være frisk, frejdig og fuld tid på mit nye job. Hatten af for de enlige forældre (omend mange af dem jo nok har "fri" hver anden uge...)
Men det er gået over al forventning hidtid. Jeg forbereder en del om aftenen: madpakker, dækker morgenbordet, finder tøj  frem m.m. Jeg står ekstra tidligt op, så jeg selv er klar når ungerne vågner.
Så kører morgenrutinen ellers på rygraden: ungerne i tøjet, morgenmad, opryding, sengeredning, smøring af 10´er madpakke, tand- og hårbørstning, solcremeindsmøring, skoletaskepakning, 3 x "nu kører vi snart"-udkald og endelig afgang.
Jeg tager bilen i disse dage, for det køber mig tid i begge ender. Om morgenen, da jeg kan kan sætte ungerne af på P-pladsen 50 m fra skolen og om eftermiddagen, så vi kan køre hjem i stedet for at gå. Og hvert minut tæller.
Ungerne er rigtig søde og er forbløffende samarbejdsvillige. Men der er ingen tvivl om, at vi saver farmand. Vi facetimede med ham i går. Han var i godt humør, men var helt klart træt efter en lang flyvetur, 1. dag i tropisk regnskovsklima samt tre Singapore Slings...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar