torsdag den 6. juni 2013

Min nye arbejdsplads


I dag er det 2. dag på min nye arbejdsplads, der ligger på Finsensvej på Frederiksberg. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod og jeg er allerede glad for at være her. Foreløbig er det tre dage om ugen her og to på Rådhuset. Fra juli bliver det udelukkende her.
På min første dag, i tirsdags, kørte jeg her ind i bil, da jeg skulle på café med kollegaer efter fyraften og så direkte i sommerhus. Det gik glat her ind og efter en flot u-vending på Finsensvej, lykkedes det sørme også at parkere uden problemer.
I dag er jeg med det offentlige, da jeg skal mødes med min far og søstre i byen efter arbejdet. Jeg fulgtes med min nabo i S-toget, og heldig for det, for det var ham der sørgede for, at jeg kom af på rette station. Jeg er vist lidt rusten. Men det lykkedes mig at komme frem og endda i acceptabel tid.
Det er stadig meningen, at jeg primært vil cykle. Men det er rart at vide, at der er gode alternativer. Umiddelbart tager det omtrent lige så lang tid med hhv. cykel, bil og det offentlige, så det bliver vist et spørgsmål om vind og vejr.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar